vad spelar det för roll

Läste på aftonbladet om rättegången som behandlar den s.k. stureplansvåldtäkten.

Då hittar jag det här:

"Det är då - eller strax före - som hon, enligt 25-åringens advokat Björn Sandin, ska ha smuttat på en flaska medhavd sprit.

Alkoholhalten i utandningsluften var nämligen betydligt högre än den i blodet, visade proverna som togs ett par timmar senare på kliniken för våldtagna kvinnor.

Reste sig och gick

- Jag tror att hon har tagit upp en flaska och druckit, sa Sandin under sin slutplädering.

Den 19-åriga kvinnan tittade på sitt målsägarbiträde Elisabeth Fritz, skakade på huvudet och reste sig. "

Ärligt talat, so what om hade sprit med sig och drack efter våldtäkten, hade jag fått tag på en flaska sprit efter att ha blivit våldtagen skulle jag väl för fan inte tveka en sekund över att hälla i mig hela flaskan på en nanosekund.
Jag förstår inte resonemanget. Vad har det för betydelse? är man inte chockad och traumatiserad nog om man lyckas hälla i sig sprit?

Våldtäktsrättegångar är dirty shit. Jag är så förvånad över att denna stackars tjej orkar med allt vad det innebär. Att få hela sitt privatliv uppfläkt och synat i landets alla medier. Varför kan inte rättegången hållas bakom lyckta dörrar. Varför ska hela landet få reda på hur många killar tjejen har haft sex med, på vilket sätt hon brukar ha sex på m.m. Det är för fan osmakligt!


Tjejerna slaktar killarna

i Idol.

Det är väl i stort sett bara Daniel som kan tävla. Att Evelina skulle gå vidare såg jag som en självklarhet. Jag fattar inte vad Juryn dillar om.
Visst Michell (stavning?) var väl ok men nja
Knut är ju alldeles för gammal för idol. Visst han kan sjunga men popstjärna njae
Tamela, jag gillar inte riktigt den tjejen, tycker hon känns lite oäkta och passé på något sätt. Hon verkade inte vara så överlycklig att vara med där som de andra.
 
Min favorit är självklat Amanda. Hon är så skönt helkonstig när hon pratar också har hon en röst som måste vara en gudagåva. Det finns miljoner människor som kan sjunga men hon är speciell den tjejen.

För övrigt finns det bara tjejerna och Daniel. Vinner en kille i år pga av småtjejers pubertala svärmeri för killar med hundvalpsblick så ska jag ALDRIG mer titta på Idol. Det är ett löfte.


Tack snälla CSN-medarbetare som beviljade mig studielån efter mitt brev som jag skickade in. Än finns det hopp för myndigheterna. När pengarna kommer så ska jag framkalla kort minsann. (Tack M för inspirationen)

Örebroligister

Det var väl självaste fan också att inte Skövde ska kunna möta Örebro i hockeyns division 1 utan att det blir bråk.
Fast jag är ju självklart inte fårvånad. Det blev bråk när örebrofansen kom till Mariestad, det var otrevlig när vi var i örebro för två år sedan. Tranåssupportrarna har rapporterat i diverse gästböcker hur otrevligt det har varit mellan dem och örebrosupportrarna.

image142
                             Bild från
SLA


Gå in på örebrosidans gästbok och läs en version av snillen spekulerar.

"Vad ska man säga... Ingen DOG i hallen"    -vad fan är det för mentalitet måste någon dö för att det ska räknas som ett riktigt bråk

"Att ta en flagga och trumma kan väll knappast räknas som en ligist handling? Det är ju bara humor och lite småroligt, plus att dom har båda sakerna i sin ägo igen!"     ang. att örebrosupportrarna snodde en flagga och nästan fick med sig trumman från Skövdeklacken rebellerna- Jaha, det var ju jävligt roligt. undrar varför det endast är era supportrar som försökt sig på detta lilla lustiga upptåg förut. Jag kan nog se nåra anledningar till att hålla sig för skratt.

Sedan alla dessa kommentarer om polisövervåld, det var skövdeklacken som startade bråket etc.etc. jag har bara en sak att säga om det:
DET ÄR VÄL FÖR JÄVLA KONSTIGT ATT DET BARA HÄNDER NÄR ÖREBROSUPPORTRAR ÄR INBLANDADE?
Under den korta tid som jag maniskt har gått på alla hemmamatcher så har jag då aldrig sett något stök när andra supportrar varit här. Inte Trojasupp, inte Tingsrydsupp, inte Tranåssupp och framör allt inte Mariestadsupp. som borde vara det mest rimliga p.g.a. derbykaraktären på de matcherna

När vi var i örebro, skreks det bonnjävlar, det pekades "fuck-yous" både inne i hallen av tonåringar och mot bussen av tio-åringar, vi skövdesupportrar fick inte gå in gratis trots att alla andra fick det, vi fick inte tända isfacklor trots att Örebros ishall består till 99,9% av icke-brandfarlig betong. Kort sagt blev man motarbetad på alla tänkbara sätt.

När kommer de ansvariga för Örebros hockeyförening att agera. När kommer det en offentlig ursäkt. Hur långt ska deras supportrar få gå innan det spårar ur totalt?
Och jag skiter i att det kanske är värre inom andra sporter, fotbollens allsvenska t.ex. Detta är division-1hockey. ingen ska behöva vara rädd för att gå på en match, ingen ska behöva känna obehag under en match - INGEN!!!!!!

Jag vill poängtera att jag självklart inte tror att alla örebrosupportrar beter sig på detta sätt men tyvärr märks dessa supportrar överhuvudtaget inte. De enda man lägger märke till är de kanske 20 personer som bara vill bråka. De är inte ett dugg intresserade av matchen och är otrevliga/försöker bråka vare sig de förlorar eller vinner.

Jag trivs

med "lugg". Det är skoj med lugg. Skoj men jobbigt. Jag trivs inte i lugg när det regnar och blåser ute. Det gjorde det i Jönköping då den här bilden togs.
Fan, plattången är en tjejs (killes med för den delen) bästa vän. I alla fall om man har bångstyrigt hår som jag.

image141

Världen är galen



Aftonbladet skriver idag om 20-åringen från Kålltorp i östra Göteborg som har jobbat som modell. Vidare beskriver de hans liv, var han har jobbat , var han gick på gymnasiet och att han tog examen med toppbetyg. Med i artikeln finns också en kopia på hans, vad jag förmodar, avgångsbetyg som visar att han hade VG eller MVG i alla ämnen.

Vem är då denna 20-åringen som har belönats med sådan fin uppmärksamhet i sveriges slaskigaste kvällstidning? Är det månne en ny, lovande, blivande Nobelpristagare? Är det en av dessa driftiga ungdomar som har startat ett företag och tjänat in miljonerna innan de ens flyttat hemifrån? Är det kanske ett mordoffer som aftonbladet vill hedra genom att beskriva hans liv.

nej det är inget av det utan:
KILLEN HAR SPENDERAT EN DAG MED PARIS HILTON!!!!!!!!!!!!!!
 Jag skriver inget mer förutom att hatet till Aftonbladet bara växer och växer.

Avslutningsvis fyra små frågor: Är detta verkligen en nyhet??? Är detta en vettig anledning att skriva en halv biografi om en person? Måste man vara duktig i skolan för att få chans att träffa Paris Hilton? Är det första april idag?

SYTYCD

Fullständigt älskar So you think you can dance! Alla vackra danser, de otroligt vackra och begåvade dansarna, den härligt karismatiska programledaren, den proffsiga juryn, Marys härliga utbrott, ja allt är bra!

Kan inte låta bli att jämföra med svenska Idol som förvisso är en sångtävling men ändå.
Ta bara en sådan sak som auditionturnén. I Idol verkar det bara gå ut vem som kan förnedra en mäniska på klyftigaste vis. I SYT... är juryn nästan aldrig elak, de säger bara ja, eller nej tyvärr, eller du borde förbättra detta och kom tillbaka nästa år. Det är så underbart att titta på, ingen förnedring, ingen mobbning bara kompetenta bedömningar.

Kirshtis (hur stavas människans namn?) lilla utbrott igår förstod jag inte riktigt. Grabben försökte ju uppenbarligen och sjöng vackert om än lite svagt. Men samtidigt så vill jag minnas att de släppte vidare en annan kille för några program sedan som jag sjöng betydert mesigare (vackert men mesigt). Sedan fattar jag inte varför de säller ut folk som nästan kan sjunga. Vad är meningen? Det är väl bara säga nej tack! Stör mig så jag håller på att gå åt men kan ändå inte sluta titta. Dock måste jag byta kanal ungefär 20 ggr under ett avsnitt eftersom jag tycker vissa är så pinsamma att JAG helst vill sjunka genom soffan!

image140


Visa hänsyn!

Alla gångare som går på en kombinerad gång/cykelbana kan ni ta och fatta att det alltså finns cyklister på samma väg som ni helt planlöst vandrar runt på. Det betyder att om man helt tvärt, utan förvarning vill byta sida eller eventuellt svänga in på någon annan bana så får man faktiskt se till att slänga en blick bakom axeln innan man korsar hela banan.
Höll på att köra på en tant idag som helt klart gick på vänster sida varpå jag naturligtvis började köra om på höger sida (det gick inte så fort eftersom det var uppförsbacke). Helt plötsligt gjorde hon en 90-graderssväng till en annan bana när hon nästan redan passerat den vilket ledde till att jag fick tvärbromsa. Då tittade tanten och hennes gubbe surt på mig som om det var mitt fel. Ursäkta, mitt fel???? Vissa har faktiskt bråttom till tåget och kan inte ligga och snigla sig i pensionärsgångtakt för att vänta på om de ev. kan tänka sig att svänga av snart!

Skärp er för tusan eller skyll er själva om jag mosar er med stänkskärmarna!!!!!!!!


(Självklart plingar jag med ringklockan om jag inte anser att jag med god marginal kan passera-nåja nästan alltid i alla fall)

Lämna Brittan ifred

Vilket tjat om Britney Spears fiaskoartade comeback! Jag har själv inte sett det och kan därför inte avgöra om det var fiasko eller rentav ganska bra.

En sak vet jag i all fall....av någon konstig anledning har jag alltid gillat Brittan. Visst blir man förbannad när man hör om hennes festande hit och festande dit men det är väl ganska uppenbart att tösen mår dåligt (vem gör inte det efter en skilsmässa?). Det lär väl knappast hjälpa att alla sågar henne längs med fotknölarna vad hon än gör.

Alla tjatar om att de längtar efter att hon ska bli den artist hon en gång var men är inte det stört omöjligt. För guds skull...tjejen har faktiskt gift sig, fått två barn och gått igenom en skilsmässa sedan sist. Hur kan man förvänta sig att hon kommer bli som hon var? Jag hoppas bara att hon kan få rätsida på sitt liv och att folk kan lämna henne ifred (privatlivet) och fokusera på hennes musik istället.

Och jisses vad jag blir förbannad när alla håller på och tjatar om hennes vikt hela tiden. Det är väl helt naturligt att lägga på sig en hel del under två graviditeter och tänk den som skulle kunna få ha den kroppen efter att ha genomgått detsamma. Vi är så matade med sjuka grejer från Hollywood idag att knappt en nyförlöst moder får ha ett uns med extra fett på kroppen om det inte sitter i tuttarna vill säga. Det om något är sjukt!