Curly

För att få lite paus i mitt pluggande idag så bestämde jag mig för att locka håret. Att locka mitt hår tar aaaaaplåååång tid. Även om jag tar relativt stora slingor och locka så tar det tid, tid, tid. Jag lockade därför ca 10 min åt gången för att sedan plugga igen och locka och plugga och locka. ja ni fattar grejen. Såg inte klokt ut när ena halvan av håret var lockat och den andra rak. Men det var bra pauser för hjärnan i alla fall.
Älskar lockigt hår och jag önskar att jag kunde göra det oftare men jag varken hinner eller orkar.

Nu väntar skolböckerna och ikväll ska vi ha julträff med laget och käka pizza. Imorgon är det träning klockan 8.00. Ombytta och klara 7.50. Snacka om morgonträning, får försöka trycka i mig en banan innan annars får jag träna på pizzan som äts ikväll. Det ska nog gå bra det också.



Ser dubbelt

Tydligen så har jag en dubbelgångare här i stan.
Lagkamrat + mamma var övertygade om att de hade sett min syster på Coop. Så vitt jag vet så har jag ingen syster utan en bror som knappast skulle kunna passera som mig, han ser inte ut som en tjej och vi är inte ens särskilt lika.
Mamma hade också mött mig när hon var ute med hunden bara för att upptäcka att det inte alls var jag (ledtråd nummer ett; "jag" gick bara förbi utan att säga hej")
Jag undrar så vem hon är den där dubbelgångaren. Jag är inte så säker på att staden är stor nog för oss båda och jag har en känsla av att jag var här först....





Hurra!

Idag är det fredag. Visserligen ska jag jobba idag, men det är fredag! en fredag kan man aldrig vara sur på. Fredag är alltid glatt oavsett vad man ska göra (nästan). Och en fredagspizza blir det innan jobbet.
Och trots meningslöst blogginlägg är humöret på topp.

Iväg och fredagsmys med er nu!