Rolig grej

Hittade denna utmaning här.
Perfekt för en trist lördagkväll.


REGLERNA: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp. Använd den som "svar".

1. Vilket år är du född?



2. Hur definierar du din sexuella läggning?



3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?



4. Och din sämsta?



5. Vad söker du hos en partner?



6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse (förnamnet)?



7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?



8. Vilken kändis är hetast enligt dig?



9. Vad gör dig avtänd?



10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med (förnamnet)?



11. Vilket kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?



12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?


I'm back

I alla fall för tillfället. Har hänt en massa grejer och ingenting så jag har inte orkat blogga något. Först och främst var jag tvungen att ta mig igenom jobbdagarna som var kvar och det var verkligen otroligt segt och energikrävande.

Så nu har jag semester även om jag har omtentor kvar. Jag kallar det semester i alla fall eftersom jag åtminstonde kan bestämma mina egna tider och var jag vill sitta någonstans.

Men nu till det roliga:
JAG fick VG  på omtenta nr 2 också!
Det gör mig sjuuuuuukt (för att använda mig av mitt favoritfjortisuttryck ) stolt eftersom det bara var fyra dagar emellan omtenta nr 1 och nr 2 och att jag dessutom var sjuk + att jag jobbade alla dessa dagar (inte hela dagar men ändå).

Sådär nu har jag skrytit färdigt för denna gång.

Jag är dig på spåren

Ditt lilla elaka förkylningvirus.

Det är väl typiskt att man ska bli sjuk när man absolut inte behöver det. Har åkt på en rejäl förkylning och det känns som ett hån när man just sitter och läser om virus. Liksom jag vet vad vad som händer i kroppen men det finns inte ett skit jag kan göra åt det förutom att käka bra mat (pizza och annan skitmat är vad som har intagits de senaste dagarna) och sova ordentligt (haha, sova, vad är det?). Så med andra ord kommer jag aldrig bli av med detta rinnande snorhelvete.

Tenta imorgon då. Svår, svår, svår tenta om hela immunförsvaret! Jag känner mig inte optimistisk!

Gillar heller inte att vara förkyld på tenta. Där sitter man och snörvlar,hostar och harklar sig och stör de andra till max. jag vet att dom inte kan hjälpa det men just då i den stunden så vet jag att dom avskyr denna förkylda människa (det gör jag om någon annan stackare är sjuk). Får inte glömma näsdukar så jag åtminstonde slipper att upprepande gånger dra in snor i näsan till alla andras irritation. Att sitta framåtböjd med näsan över ett papper är otroligt bra för snorproduktionen.

VG , VG, VG, VG, VG,VG,VG,VG,VG

Jag fick VG, jag fick VG, jag fick VG, jag fick VG, jag fick VG, jag fick VG, jag fick VG, jag fick VG, jag fick VG, jag fick VG, jag fick.....

JAG FICK VG på omtenta numero 1.
Jag är såååå bäst! (doing the victory dance)