Sälen

Underbart att åka skidor igen. Vågade mycket mer nu än jag brukar göra vilket resulterade i mycket bättre skidåkning. Fick till och med kläm på det där med carving i slutet av resan. Sista dagen kunde jag tyvärr inte åka så mycket på grund av den berömda knölen (för vilken jag också fick uppsöka tandådalens läkare så att inte skidåkningen skulle vara tvungen att avslutas redan på torsagen, nu fick jag en dag extra och det kostade 125 spänn). Knölen som växte sig gigantisk i pjäxorna och som gjorde ont utav bara hel.... Förutom den så var det fantastiskt. Hundfjället/tandådalen, Stöten och trysil hanns med. Stöten är det bästa stället i Sälen. Trysil verkade jättebra dock snöade det ymnigt den dagen vi åkte dit så backarna blev driviga. Får at en tripp dit när backarna är mer till sin fördel än de var nu. vi hann i alla fall med att både åka Eksperten (stavning?) i Trysil och Väggen i Hundfjället. Tycker dock att det är rätt tråkigt när det är så brant. Jag är inte bra nog för att kunna susa nerför dem i full fart.





17 år

Jag är inte direkt något stor fan av Veronica Maggio men den här låten gillar jag skarpt.




Man blir så nostalgisk när man hör den. Hemmafester och jag har aldrig och komnpisar och matteprov och allt vad det var. Dock blev det väl aldrig någon stulen bil men de där hemmafesterna var guld. Har aldrig och kommer aldrig ha så roligt som på de där hemmafesterna. Då när man var överlycklig när någon fixade fest som man kunde stanna hela natten på eller nåja, tills bussen gick hem. och det var ju ingen risk att festgänget splittrades på krogen eftersom man inte kom in. Och jag har slitit ut en hel del skor på skövdes gator, återstår och se om man blir kvar.
Nu är det snart åtta år sedan. Märker ni hur fort det går?

Skada nummer två

Jaha, så sträckte man ryggen igår på träningen då. Helt plötsligt började det värka i ryggen och det blev bara värre och värre. När jag kom hem kunde jag knappt lägge mig ner i soffan och ännu värre när jag skulle ta mig upp. Idag är det tack och lov mycket, mycket bättre. Det går nog över på ett par dagar men jag börjar känna mig som Peter Forsberg nu.
Ömmande fot, ömmande knä och värkande rygg. Min kropp är nog inte gjord för idrott men om man kämpar på och biter ihop så borde den ju fatta att den lika gärna kan lägga av att bli skadad för jag tänker ändå inte sluta.

Nästa vecka blir det uppehåll med hockeyn men väl en veckas skidåkning i Sälen. undrar vad kroppen ska hitta på för jävelskap åt mig då?

Längtar och längtar. Hoppas på sol naturligtvis men vädret i februari är ju minst sagt oberäkneligt.

Idrottsskada

Nu ska mina skridskor börja krångla med mig också. Börja skava och trycka och ha sig.
Detta har resulterat i en stor bula på sidan av foten vilken klart och tydligt kan beskådas på bilden nedan. Jämför gärna med vänster fot.  Jag hade rysligt ont hela träningen igår men jag bet ihop och körde ändå (är det inte så idrottare gör?). Träningen imorgon igen men då får jag försöka med skavssårsplåster som jag inte tror kommer hjälpa nämnvärt.
Undrar om jag kan få ut på försäkringen om den inte går bort.




Obs det kan hända att jag klumpigt i paint försökt retuschera bort några hårstrån jag har på tårna. Visst att jag har apfötter men det är väl ingenting man vill gå ut med i bloggen. Och nej jag har kanppt några lilltånaglar alls det är tydligen ärftligt eftersom morsan inte heller har några knappt.
Note 1: Raka eller vaxa tårna!
Note 2: måla om tånaglarna



Bra låt


Insikt

Så fort jag gör saker i mitt liv så blir bloggen gravt försummat.
Så fort jag uppdaterar regelbundet så är det lika med att jag inget gör.
Jobb, träningar städning, matlagning sätter effektivt stopp för kreativiteten. Man får annat istället som social kompetens och motion  och det är ju tur det.
Tror jag föredrar livet utanför mer än det i bloggen. Synd bara att jag inte verkar kunna kombinera de båda på ett bättre sätt.

Träningsrapport

Ett ganska bra träningsresultat i januari naturligtvis. Självklart tack vare hockeyn men det blir ju inte mindre bra för det.
Skulle behöva lite mer träning där emellen men på det stora hela är jag nöjd. Som vanligt är inte vardagsmotionen inräknad.