Spolning

Varför spolar inte folk efter sig när de gått på toaletten? Jag förstår det verkligen inte. Gör man så hemma också? Fast det är klart, jag kanske också ska börja med det. Det kommer ju alltid någon annan och gör det åt en till slut och då sparar man ju energin som det går åt att trycka ner spolknappen. Minsta motståndens lag ni vet.

Idag sa en gäst;
- Vilket trevligt väder ni har här i Skara då (ironiskt, det spöregnade)!
Vad svarar man på det? Det lär ju inte vara bättre där hon bor eftersom det väl regnet i stort sett i hela landet. I Skara (Axvall) har det åtminstonde inte brustit några dammar.

Wicked Witch

Ibland när man har ett jobb som innebär att man måste neka folk från att ha roligt så käner man sig som en riktig elak häxa. Speciellt när detta gäller barn eftersom de många gånger inte kan förstå varför. I många fall kan även inte vuxna förstå varför deras barn inte får åka. Vi har längdgränser på de flesta attraktionerna vilket är bra (förut hade vi åldergränser) eftersom det är väldigt enkelt för oss i personalen att avgöra vilka som får åka eller inte. Dessa gränser är satta av säkerhetsskäl och är ingenting någon på Sommarland kan göra något åt eftersom de är inte är satta utav oss.

Så poängen med detta inlägget är: läs skyltarna, ta reda på innan om barnet får åka eller inte så kanske den värsta besvikelsen går att förhindra och många tårar kanske kan slippa spillas i köfållan. Det är inte kul att stå där som någon allsmäktig och säga: nej tyvärr, du får inte åka för du är för liten var på barnet naturligtvis börjar storgråta och tycker man är värst i världen. Jag säger inte nej för att vara elak, jag sköter bara mitt jobb och så är det med det. Om det skulle hända något så är det jag som får ta skiten och så är det med det!
Och för Guds skull; tjata inte, No means NO är det inte just det som folk försöker lära sina barn....man kan inte tro det ibland!

image104

Såhär känner man sig när man får söta små barn att börja gråta

Sopmobilen

Idag har jag kört sopor på Sommarlandet. Var riktigt skoj faktiskt och jag lyckades tom backa ganska hyffsat med släp. men det ställer ju världen upp och ner. Jag vet att man ska svänga åt "fel" håll för att få släpet att börja backa åt rätt håll men det som är så lätt i teorin är oj så svårt i praktiken. Men nu lyckades ju ändå backa helt okej utan några större missöden så allt frid och fröjd.

Imorgon är jag ledig. vad ska man göra då? Hur gör man när man är ledig och inte bakfull? Jag tror jag har glömt bort. tror jag ska titta på Pirates of the C (första filmen) då jag upptäckte att vi faktiskt har den hemma. Men den kan ju inte fylla en hel dag!

A Midsummer Night's Dream

Firandet igår blev kort men lyckad.

Började med att äta jordgubbar på jobbrasten. Lite midsommarkänsla måste ju få lov att infinna sig även fast man jobbar. Hade även en blomma i håret dagen till ära.

Sedan blev det väldigt bråttom då jag var tvungen att göra mig iordning på en halvtimma. Försökte locka håret också men lite svårt när man inte har en spegel i närheten av ett eluttag så jag gav upp till slut. Sedan blev jag hämtat och körd till festen. Alltid lite nervöst att träffa folk sådär som man inte känner men eftersom festen redan hållt på ett bra tag innan vi anlände så var alla glada i hågen och väldigt trevliga =). Efter ett tag var det dags för femkamp vilket bestod av följande grenar; Basketstraffar, stövelkastning, handbollsstraffar, golf och golfputtning. Jag lyckades väl inte direkt med något kan jag väl inte påstå, jag skyller på att det inte riktigt var mina grenar ;).

Därefter var det middag och dans på logen. För M&M som vi var hos har en egen loge, så himla mysigt att sitta där vid långbordet med tända ljus överallt. Närmare en riktig midsommar än så kan man nog inte komma. Snapsen kom fram och det blev väl en eller två får mycket innan det var dags för oss att ta oss hemmåt. Detta gjorde vi genom att cykla (vi hade med oss cyklar) 1 mil till bussen i regnet, åka buss och slutligen gå hem i ösregn. det var riktigt mysigt faktiskt och verkligen värt för trots vädret så var blev det en riktigt trevlig midsommar!

Lite bilder:

  
                  image101

Midsommar

Och jag ska jobba....men det är blir ju mer pengar så det är ju bra. Ska ju bara jobba till klockan fem och är ledig imorgon så lite festande skall väl hinnas med.

Som vanligt när det är midsommar öser regnet ner. Det misslyckas ju nästan aldrig. Tråkigt, tråkigt, tråkigt med sådant väder. Och mina regnkläder finns på jobbet, tur att det blir bil och inte buss idag....

Dagens outfit

image97

image98


Uptill: turkos tröja (värsta modefärgen) design: Skara Sommarland
Nedtill: Marinfärgade byxor, Skara Sommarland/Fristads. Denna dag som shorts imorgon kanske som byxor. Väldigt praktiska (med avtagbara ben)
Accesoar: namnskylt med mitt eget namn
Hår: Format efter en dags städning, flygigt och fräscht
Make-Up: Nya volume Mascara 3000000000000, upp till 1000x volym (rekommenderas varmt), utvecklad av NASA
Linser: coulor bright blue (ändrar ögonfärger radikalt)

Sleepy

Trött men ändå pigg, det är en märklig känsla.
Godnatt på er!

image96


VARNING!

Detta inlägget är ej för känsliga personer med en lättretad kräkreflex. Så farligt är det väl inte men bäst att varna ändå.

Ibland blir man trött på sitt jobb. Idag är en sådan dag. Jag tänker nu rangordna det värsta och äckligaste jag vet i mitt jobb som toalettstäderska. Jag börjar på plats nummer tio för spänningens skull.

10.Blöta papper på golvet - de kan ju vara blöta av vatten men inte alltid

9.Bajsblöjor - stanken är outhärdlig, men inget man kan göra någonting åt eftersom de små liven måste ha något att bajsa i.

8.Hår i golvbrunnarna - Hår är äckligt, det är rentav jätteäckligt när man måste dra upp halvmögligt långt hår ur avloppen

7.Snorkråkor på väggarna: -För h-lvete det finns faktiskt toapapper man kan stoppa kråkorna i om man nu nödvändigtvis måste gräva i snoken under toabesök

6.Klet på duschväggarna - blir extra äckligt om det är vitt och råkar sitta på herarnas. Det är bara tvål, det är bara tvål, det är bara tvål brukar jag tänka. Det funkar ganska bra....

5.Snus och dylikt i pissoarerna - det finns papperskorgar, nästa gång ni inte vet var ni ska göra av prillan, släng den inte i pissoaren. Tänk på hur äckligt det skulle vara att plocka upp dem när 20 liter urin har filtrerats igenom, det är inte mindre äckligt för att man råkar jobba med det.

4.Spyor - Jag är tåligare än de flesta men det är äckligt. Torka upp efter er själva!!!!!!!!!!

3.Könshår på sitsen eller pissoarerna - äckligare än äckligast. Jag förstår inte, hur kan ett knippe könshår lossna bara för man drar ner byxorna alternativt drar ner gylfen. Ibland finns där så det skulle räcka till en hel toupé (överdrift javisst men inte mindre äckligt för det). Varje gång jag torkar bort måste jag hålla andan annars får jag sjuka tankar om att jag skulle råka andas in det och då skulle jag kräkas, i en vecka efter....minst!

2.Bajs på ringen och toaborsten eller någon annanstans där det inte borde vara - Kommentarer överflödiga tror jag. Torka upp efter er själva!!!!!!!!!!! och om ni nu använder toborsten så skölj av den efter er. det är bara trycka ner den i toan och spola så mycket som det krävs för att den ska bli ren igen. Svårare än så är det inte

1.Sanitetspåsar - Inte så äckligt om folk döljer vad som finns där i genom att linda in sina trosskydd/bindor eller vad det nu kan tänkas vara i papper eller motsvarande. Men alla gör inte detta och jag har inte den minsta lust att se hur folks flytningar ser ut....inte den minsta lust faktiskt.

1 2 och 3 kommer egentligen på delad 1:a plats, det är likvärdigt lika förbannat äckligt. Så tänk på den här listan nu nästa gång ni besöker en offentlig toalett, det är inte OK att svina bara för att man slipper städa upp det själv!
Man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv!!!!!!!!!!!!!!!!!


Inte meningen att vara äcklig men om ni har läst får ni faktiskt skylla er själva ;)


Jobbdags

Nu bär det snart iväg till jobbet. Tar den sena busse idag så jag hoppas jag hinner i tid. men jag är ju mina kära inlines att flyga fram på. Tyvärr är gång/cykelbanan från bussen in till sommarland i sämsta möjliga skick och man får se till att inte släppa marken med blicken för en sekund för då kan det sluta riktigt illa. Tur att jag har övat mycket och länge på just denna väg så att jag nu kan klara av att åka i ett skapligt tempo trots alla faror som lurar.

 Ikväll är det kick-of också. Föst lite obligatoriskt jobbsnack och sedan blir det Taco-buffé, alltid lika uppskattat. Men något party blir det inte för mig idag. Det få räcka med att det är midsommar på fredag.

See you later alligator!


image95

åh vad jag tycker om att åka inlines, synd att man ser så dum ut i hjälm


Älgskling

Vill inte avsluta kvällen med att spy galla. Så härmed kommer en bild på min älgskling (internt skämt) som just nu ligger och vrider sig i sängen för att han inte kan sova. Får se om den får vara kvar. Jag har ju faktiskt publicerat den utan lov...whooops!


image94

Skitdåligt Aftonbladet!

Aftonbladet suger! Alla kvällstidningar suger och mest suger deras websidor. Maken till icke-nyheter har väl sällan skådats. Först på sidan finns info om någon jäkla fotbollsmatch (stockholmsderby of course) sedan följer otrolig viktig infrmation om världens mest intressanta människa Paris Hilton, sedan Justin Timberlakes framfart i Stockholm, vilket midsommaröl är godast, guide till hur man bäst idkar samlag i naturen osv.

Sedan efter allt detta skräp så kommer info om Bobby ( ooops det var visst info om TV-programmet om Bobby) och sedan när man scrollat så fingret domnat bort så kan man läsa om hur tonårspojkar blivit gripna för mord.
Hur f-n kan Paris Hilton vara en större nyhet än mord? Är det sånt här folket vill ha? Är folk helt IQ-befriade?
Jag har bara en sak att säga varför köper vi skiten?????

Något ex. av Aftonbladet har slunkit ner i min väska då och då det ska jag erkänna men jag ångrar mig nästan alltid och tidningen är utläst på max fem minuter sedan är det korsordet som gäller för hela slanten. Nästa gång ska jag köpa en korsordstidning istället eller Allers (heter det så?) Journal det kan inte vara väre än den där blaskan! Tycker att Aftonbladet kan gå ihop med Se och Hör för det är f-n samma skit. Nä Se och Hör är bättre för den står för vad den är -en riktig skvallerblaska!

Det röda guldet

Älskar, älskar, älskar, älskar Jordgubbar. Har tokcravings på jordgubbar och det bästa av allt.......det är nyttigt. Om det inte vore så dyrt med jordgubbar skulle jag kunna leva på det. Varför kunde det inte kosta som typ potatis eller morötter istället. Hade varit underbart! Jordgubbar är också fullproppade med järn har jag hört och det är ju aldrig fel för en kvinna i fertil ålder, så ät jordgubbar för tusan!!!


image92

Jävligare än jävligast

Så nära men ändå så långt borta. Det finns inget värre än att få underkänt på en tenta med 1 och 1/2 poäng. Det visste jag inte för 24 timmar sedan men nu vet jag. It's sucks!!!!!
Godkänt var 58 poäng jag fick 56,5.  Känslan av att få reda på det resultatet är helt enkel för jävligt.
Om jag åtminstonde kunde vara 10 poäng ifrån......men nej 1,5 poäng!!!!!!!!!!!!!!! Om jag hade vetat vad en satans indanring var för något så hade jag förmodligen klarat den (den kunskapen var värd 3 poäng).
Please kill me!!!!!!

image91

Hjärnsläpp

Idag kom det fram en trevlig kvinna och frågade om det möjligvis fanns någonstans man kunde bada i närheten av Skara Sommarlands camping eftersom de inte skulle roa sig i parken förrän dagen efter.
Tja, sa jag det finns nog någon sjö i närheten men jag vet inte riktigt var den ligger eller om den ens existerar förutom i mitt huvud (riktigt så sa jag naturligtvis inte). Började dividera fram och tillbaka med min arbetskamrat om hon visste någon trevlig sjö i närheten. Sedan gav jag upp och bad henne åka till receptionen och fråga stället. Precis när hon hade åkt (naturligtvis) så kom det som en blixt från klar himmel; Skara har ju faktiskt ett badhus med utomhusbad som nog borde hålla öppet vid den här tiden på året! Jag var så inne på sjöar att jag missade det mest uppenbara. Hoppas någon mer klarsynt person i receptionen kom på det istället. Ibland är man bara så korkad........

Dagens visdomsord

Storhandla aldrig på en söndag. Visserligen är det lite folk men det finns INGENTING kvar. All frukt är rutten och äcklig, grönsakerna är mjuka och ser vissna ut. Och brödet ska vi inte tala om....stenhårt och vidrigt. Jag lyckades ändå handla för 500 spänn....lyckat!

Jag älskar Icas bonuscheckar (ja, jag är vuxen nog att att ha ett ICA-kort). Schysst att man får 50 spänn att handla för lite då och då. Det är äkta lycka det!

Sjung om studentens lyckliga.....

Idag var det först jobb och sedan student för hela slanten. Studentfirandet gick av stapeln i Skara där A har tillbringat de tre senaste åren. Studentfirande i Skara är ju minst sagt speciellt men himla skoj också. Där kan man snacka om traditioner till skillnad från skolan där jag gick där det ser i princip olika ut från år till år. I Skara har man en förening som heter Musikens Vänner (där för övrigt Johans bror är medlem), dessa hittar på en massa skôj för studenterna. Hissar dem i luften när de sprungit ut, låter studenterna (alla!) rida på dem medan de springer runt en ring, och till sist låter studenterna "simma" på deras armar där de står i ett långt led. Såg riktigt roligt ut. Däremot såg Johans bror helt slut ut stackarn (se bild) men det är en annan historia.
Efteråt blev det smörgåstårta och vin. Lovely eftersom jag endast ätit frukost på jobbet innan. Nu så är jag så slut så slut så det blir läggdags för mig! Imorogn blir det 70-årsfest för Farmor.


image88
nybakad student


                            
vår "hänga runt halsen" pryl, slutkörd musikens vänner-medlem och den vackra kyrkan i Skara 

Skrindor

Idag har jag dragit och ställt upp skrindor så händerna blöder...nästan i alla fall. Skara Sommarland har ca 14000 skrindor (om man ska gå efter hur det känns) och alla dessa skulle idag flyttas eftersom niorna har sin årliga avslutningfest på fredag och således behöver skrindskjulet till väskinlämning. Så jag och mina två arbetskompisar blev beordrade att hjälpa till att ställa dem snyggt och prydligt i inhägnaden bredvid. Det blev jäkligt bra och vi jobbade på som bara den. Inte många skrindor kvar i skjulet efter vi farit runt som en tornado där inne.
på lördag får vi alldeles säkert hjälpa till att ställa in dem igen. Det är som att gräva en grop och sedan fylla den igen...Hopplöst! men man går i alla fall inte sysslolöst vilket är något jag inte gillar. På jobbet ska man jobba och inte slöa...tiden går förbannat långsamt då!

Världsmästare

Jag siktar på att bli världsmästare i minigolf runt år 2020 ungefär. det borde vara en sport där ålder inte utgör något som helst hinder för utövandet förutsatt att man är frisk och kry.

Dags att ta bussen in till stan för att möta Johan och sen väntar ännu en batalj i minigolf. Undrar jag om det är bra för förhållandet att den ena parten går ur striden som ständig förlorare. Men det är nog bäst att jag inte vinner för när jag frågade Johan om vad han skulle göra om jag mot all förmodan skulle vinna kom det klockrena svaret:
"Jag skulle aldrig spela mer - någonsin!"

Så jag säger som mången fler före mig; jag tävlar mot mig själv inte mot andra....

Studenttider

Vad ska man köpa i present till en kille som tar studenten?

Förslag från mig:
* En sportbil
* En jorden runt resa
* En splitter ny elgitarr av finaste prima kvalité

Eftersom jag inte riktigt tror att vår budget täcker några av dessa excellenta presenter så mottages andra förslag tacksamt.

image86

The tandkräms mystery

Vem har orsakat detta:

image85





a, Jennie
b, Johan
c, en marsian som hastigt och lustigt landade på vår gata och kände sig manad att spruta tandkräm på vår spegel.

Både alternativ a och b nekar bestämt så då återstår ju bara c, alltså finns det liv i rymden!

(Ska genast torka av spegeln eftersom den såg så grisig ut men den avskyvärda färgen på väggarna har jag ingen ork att göra någonting åt)

Minigolf

Var och badade i simsjön igår. Var faktiskt rätt varmt i vattnet även om jag inte kände för att vara i så länge.
Efter badet blev det minigolf och jag spelae faktiskt ganska bra och förlorade bara med drygt 20 slag mot Johan vilket är ett enormt framsteg. Blev färre raseriutbrott än normalt också, jag säger bara- framsteg!
Så här låter en runda minigolf a´la Johan och Jennie.

Jag: Håller jag rätt nu
Johan: Nä, du sluter klubban för mycket
Jag: det gör jag INTE, den är helt rak.
Johan: Nej, det är den inte, det ser jag ju
Jag: Joo, den är rak. Jag är helt säker.
Johan: Nä (rättar till klubban)
Jag: mm (inser att jag inte alls höll den rakt)


Jag: Skit alltså att det gick så dåligt varför hjälpte du mig inte, du vet ju att du måste hjä...
Johan: Fan, nu missade jag! Inget prat när jag slår
Jag: Sådär säger du ju bara för att du missade
Johan: INGET prat när jag slår!!!
Jag: Ok då!

Värmeslag

Det är något skumt med vädret alltså. Det är i början av juni och trettio grader varmt...minst.....i alla fall i solen. Man ska absolut inte klaga men det är ett gissel att kroppsarbeta i denna värmebölja. Först blir man genomsvett att bara ta sig till jobbet, sen blir man genomsvett att jobba och till sist blir man genomsvett att ta sig hem från jobbet. Eftersom det inte är möjligt att duscha fyra gånger om dagen får man snällt vandra omkring i sina svettblöta kläder och hoppas att solkrämen som luktar cocos döljer den värsta odören. Jag ser ju för tusan snäppet värre ut än en hockeyspelare i periodpausen. Bara att hoppas på att lite slaggprodukter följer med svetten ut så att det hela inte är förgäves. Imorgon jobbar jag tidigt tack och lov. Fast jag tror jag kommer svettas en liter eller två då med.

Poor little rich girl

Stackars Paris Hilton som tvingas sitta i fängelse. Det kan inte vara lätt för henne.
Aftonbladet rapporterar om att hon gråter sig igenom dagarna i fängelsecellen. Men lilla, lilla flicka det är ju för Guds skull bara 23 dagar av ditt liv. Det är väl inte mer än rätt när man har kört bil under influens som man säger over there. Man kan faktiskt döda människor om man kör bil i det tillståndet lilla miss Hilton!

Jag tycker att du kan fördriva tiden med att:

* Tänka på hur bra din lever kommer att må efter en vit månad

* Sticka nya trosor så att du slipper gå med rumpan bar i framtiden

* Skriva brev till alla dina tokiga fans (ja dom måste ju vara tokiga som beundrar dig som mig veterligen inte gjort något vettigt i hela ditt liv)

* Titta på kampanjfilmerna Don't drink and drive

* Utföra lite kroppsarbete, kanske skrubba några toalettstolar, tvätta lakan och andra små trevliga saker som normala människor gör i stort sett varje dag.

Jag förstår att du inte har det lätt nu fröken Hilton men ändå, det är inte mer än rätt!

Organisation

Efter stora påtryckningar (som jag ignorerat i ca ett års tid) från Johan så har jag äntligen rensat bokhyllan och ställt in böckerna i en fin ordning. Innan låg de på förstärkaren blandat med papper, pärmar och tydligen en tom skokartong (!).  På denna hög har jag själpt över allt möjligt skräp som jag inte vetat var jag skulle lägga det annars. Men igår sprack det, högen rasade som ett korthus i storm och jag hade två val; Antingen försöka stapla upp högen igen och låtsas som ingenting eller reda upp den. Latmasken i mig tyckte jag skulle stapla upp den igen men sedan så kom jag underfund med att det antagligen skulle ta lika lång tid så nu står alltså böckerna prydligt i bokhyllan (nåja så prydligt jag kan göra det).

Här är beviset:

image79

det finns till och med plats för fler böcker och det gör mig sorgligt nog lite lycklig.
Som tur är existerar ingen före bild men tänk er en hög böcker som liknar lutande tornet i Pisa så förstår ni nog.

Hiss eller Diss??!!

Hiss eller Diss är verkligen ett uttryck som förekommer frekvent här på bloggarna och som jag har lärt mig att fullständigt avsky! Jag tål inte att se det ens. Tycker det låter så fruktansvärt fjortis urlöjligt.
Jag menar diss, att dissa något går väl an, men Hiss????  Nej, jag tycker inte det är något fel på de gamla goda uttrycken bra eller dåligt.
Men sedan är jag hopplöst otrendig och 40 år efter alla andra också. Så när jag är 60 år och redo för pension så kanske jag helt plötsligt använder hiss eller diss i var och varannan mening.

Tack och hej leverpastej!


Djuren ute i naturen

Varför kunde inte Gud utrustat de vilda djuren med en liten större hjärna. Jag menar inte att de skulle vara lika smarta som vi (det vore ju dumt) men de kunde ju åtminstonde ha vett nog att inte sitta på vägen hela tiden. Några fler hjärnceller för att fatta att bilar faktiskt är farliga och att man kan dö om man har konferansmören på vägen.
När man kör till jobbet på morgonen så sitter det alltid ca 1 miljard fåglar och filosoferar mitt i vägbanan. Det resulterar ju i att man får bromsa och svänga och trixa hela vägen för att inte kunna titulera sig själv som fågelmassmördare. Trots mina försök att till varje pris undvika fågelsplatter på fronten så körde jag häromdagen på en. Den kom flygande ur tomma intet och PANG, så träffade den högerlyktan på bilen och sen fanns den fågeln inte mer.

Andra konstiga saker som djur/insekter gör och inte borde om de håller livet kärt:

* Sniglar och maskar: Kryper fram vid minsta lilla tecken på nederbörd och fastnar sedan på vägen när solen kommer fram och steks till döds. Fatta, skynda er över vägen eller kryp inte fram alls! Ni har det mycket bättre där ute i den fuktiga jorden.

* Getingar, Flugor: Om de skulle ge blanka fan i oss människor så skulle de ju garranterad inte råka ut för flugsmällaren lika ofta


Sommarjobb

Jag jobbar min femte säsong på sommaland denna sommar. I år stiger jag upp glad som en lärka klockan fyra på morgonen för att ta bilen till jobbet som börjar klockan fem. Väl där städar jag campingens servicehus som består av toaletter, duschar, diskbänkar och i vissa fall kök. Vissa kanske tycker att det är ett riktigt skitjobb (ursäkta den dåliga humorn) men jag trivs riktigt bra med att städa.

* Man förbränner kalorier (skrubba kakael frenetiskt på tom mage, prova det ni och jag utlova viktnedgång på ca ett halvt kilo i veckan ;-), snygga biceps och lite plattare mage) .

* Tiden går fort  (alltid trevligt)

* Man träffar roliga, knäppa, sura, trevliga, bitchiga gäster (alltid har man en histroria med sig hem att tråka ut andra med)

Nackdelarna med mitt jobb är:
 
* Man handskas med mindre trevliga saker som kommer från människokropp eller djurkropp.

* Man ser nakna människor i duschen som man inte känner (skulle ju kunna rubriceras som en fördel om man har lagd åt det hållet)

* Man måste försöka att vara tyst (människor som sover i tält gillar inte övertrötta, tjoande städerskor/städare klockan fem på morgonen, i alla fall har jag en stark misstanke att de inte gör det)


Ett litet silvrigt Paket

Igår när jag vaknade klockan 4.00 så låg det ett paket på köksbordet adresserat till mig. Pigg som jag faktiskt var eftersom jag somnat som en sjuåring klockan åtta dagen innan, så hann jag faktiskt reflektera över vem det kunde vara ifrån för det var ju faktiskt inte min födelsedag längre utan Dagen efter =).

Jag slet upp kortet på ungefär en nanosekund och paketet på två. Och där låg den...boken som jag har gått och trånat efter i sedan jag såg att den skulle komma ut - Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson. Jag har varit så nära att köpa den flera gånger men sedan uppgivet kommit på att nej, plånboken ekade lika tomt varje gång. Så gissa om jag blev glad för den boken.

Vem det var ifrån? Det var från
Maritha och Johans kompisar som jag numera har snott och gjort till mina (nåja bådas, man ska inte vara så hagalen)  vänner =).  Jag blev så rörd att jag nästan började gråta en skvätt sådär på morgonkvisten. Men bara nästan, man vill ju inte förstöra mascaran för det är ju så otroligt viktigt att se snygg och sexig ut medan man skurar toaletter.

Tack, tack, tack, tack, tack så hemskt mycket för presenten, det gjorde hela min dag ska ni veta!

Och eftersom jag absolut inte får börja läsa i den förrän efter tentan så har jag naturligtvis redan läst en sisådär 50 sidor och fler lär det väl bli misstänker jag.

Jag får ju inte glömma att jag fick röda rosor och en bakelse av Johan. Han är för gullig. När andra klagar på att deras killar knappt kommer ihåg deras födelsedagar så förstår jag verkligen inte vad de pratar om.