Kramas med gonorré

Såhär ser den lilla rackaren ut i kramdjursformat:

image125


När du ändå är igång kan du gosa lite med salmonella (till vä.) eller varför inte lite magsårsorsakande bakterier Helicobakter pylori (till hö)




Nästa gång du står där i leksaksaffären och undrar vad i h-vete du ska köpa till dina kompisars/syskons eller varför inte dina egna telningar gör ett besök här och födelsedagsfesten är räddad.
(bilderna är givetvis hämtade från sidan jag länkat till)

Just do it!

Eftersom jag inte orkar börja plugga på nästa tenta riktigt än så pysslar jag med bilder som vi tog när vi var ute spelade basket/var ute på promenad förut.
Enjoy!




Nu vill jag inte längre vara med

Strunta aldrig i en tenta och tänk aldrig: jag gör den i sommar istället. Då får man sitta såhär och det är inte roligt kan jag säga:

tentaplugg under sommaren

Indikationer: Vid lathet/orkeslöshet/depression eller andra bakomliggande faktorer som orsakat dåliga resultat under resten av året.

Biverkningar: hypnotisk och sedetativ effekt (vanlig), ångestframkallande och kan starkt bidraga till social inkompetens och leda till brist på roande aktiviteter

Interaktioner: Bör ej utövas under influens av alkohol eller andra droger. Godis och/eller annat skräpmat i samband med utövandet rekommenderas heller icke då det kan leda till illamående, svullenhet och trötthet som är graverande för inlärningen.

Dosering: Så mycket som individen anses vara i behov av. Kan utföras när som helst under dygnet men dagligt utövande rekommenderas framför nattligt.




Rutiner

Nog för att rutiner är bra men snart börjar jag känna mig om en robot. Det enda jag gör är sova,jobba, sova, plugga och sova igen. Jag går upp vid kvart över fyra-halv fem (i senaste laget men vad gör man inte för att dryga ut sömnen), jobbar 5-12, åker hem äter och sover en tre fyra timmar, sätter mig och pluggar till klockan tio för att sedan lägga mig och inte kunna somna föränn halv ett. 
 
Ska bli skönt när tentan på onsdag är gjord. Men innan dess, tenta på måndag och det är nära nu, alldeles för nära...

Skrämseltaktik

Avskyr när tidningar ska sälja tidningar m.m med hjälp av den så kallade skrämseltaktiken.
mitt favorithatobjekt Aftonbladet gillar den taktiken.
Denna artikel talar om hur man bäst ska skydda sina barn i sommar. det är inte bilolyckor, cancer eller några andra vidrigheter det handlar om utan denna gånger handlar det om diverse saker som finns i Sveriges helt livsfarliga natur. Men det är bara de om betalar för tjänsten Plus (eller vad nu heter) som kan rädda sina stackars små, de andra får helt enkelt sitta livrädda medan barna' är ute eller alternaivt inte släppa ut dem alls.

Hallå Aftonbladet! Det är Sverige vi pratar om, inte Australien med ormar och spindlar som kan döda. Hur farligt kan det vara att tillbringa sin tid ute i naturen. Visst kan man bli huggormsbiten eller något annat otrevligt men ärligt talat, hur många huggormar har man sett i sitt liv? Nä, bättre då att sitta inhomhus livrädd på sitt feta arsle och läsa aftonbladet eller vad är poängen? Jag antar att jag aldrig kommer få veta eftersom jag aldrig i hela mitt liv skulle betala för tjänsten där majoriteten av artiklar handlar om vad miss Hilton hade för sig i fängelset eller vad Lindsey Lohans favoritmat är.

Vinnare

Det här med blogguppehåll blev väl sådär lite halvlyckat. Jag har visserligen bloggat mindre än vanligt och det är väl alltid något.

V75 gick inget vidare så än är man inte miljonär men det kommer så småningom. 5 rätt men ingen utdelning blev det till slut. Jag vann i alla fall 82 kronor första gången jag har satsat (blyga 20 kronor) på hästar någonsin och det var riktigt skoj. Jag lyckades pricka in vinnaren
Hook Broline (numera min favorithäst =) ) men eftersom det var ganska så många andra som gjorde det så uteblev storkovan. Jag skulle dessutom vunnit i loppet därefter också men fick inte satsa på nr 7 (som vann) eftersom det då hade gått emot våran spik på V75 (som ju inte vann) och jag är fotfarande arg på Johan för det ;-).

Trav är väl inte riktigt min grej annars men jag förstår tjusningen, speciellt om man festar till det lite. Eftersom jag körde så blev det en vit upplevelse och jag tröttnade ganska så fort. Sedan var det totalt kaos när vi skulle ut från parkeringen. Nästan en timme tog det för att komma ut på 49:an mot Skövde och så många förarpuckon har väl sällan skådats på ett och samma ställe. Givetvis så körde jag som en Gud och var snäll nog att släppa in båda en och två bilar som kom från sidan. Annars var jag ganska så aggresiv och skickade svordomar både till höger och till vänster men ut kom vi till slut.


Ett Sto, flera hingstar

Stochampionatshelg på Axvalla denna härliga helg och det är lika med en fullbelagd camping. Förutom att det förmodligen kommer vara jäkligt grisigt på toaletterna imorgon eftersom en betydande andel av gästerna super skallen i småbitar så är det en ganska mysig,  tokrolig stämning som råder där just nu. Det faktum att folk är lite smålulliga gör stämningen ganska gemytlig eftersom folk pratar mycket mer med oss än vanligt.

En sak jag undrar över dock är om alla skåninga är helt galna i travsport? Så mycket skåningar som bor där nu har jag aldrig varit med om. Jag har inget emot det är bara förundrad...

Det måste vara perfekt att bo på Sommarlands camping om man vill spana in lite ston denna helg. Bara lämna ungarna och frun i parken (för det är så det går till) sedan kan man dricka hur många öl som helst och förlora hur mycket pengar som helst (det är inga småsummor det handlar om). Jag och vakten pratade om detta en morgon och om  att hade vi kommit hem till våra respektive och sagt att vi råkade förlora 15 laxar bara så där så hade det blivit spöstraff minst. Eller som han uttryckte sig, ett nackskott hade varit lindrigt. Vissa spelar helt enkelt i andra divisioner.

Får se vad morgondagen ha att erbjuda!

image106




Ska nog lämna in en rad på V75 också, hoppas på tur.

Hundweekend

Är hundvakt denna helg. Det är ganska mysigt men det finns två saker som jag blir galen på; Hundhår överallt och så det faktum att min hund är värsta stalkern. Jag kan inte gå någonstans utan att han följer efter, knappt på toa heller. Men han är ändå världens goaste.

image105

Rädda Jorden

Tittade på Live Earth så många timmar jag bara kunde igår. Och jag blev gripen, rörd, skrämd, hoppfull, ledsen, glad och allt på samma gång. Jäklar vi måste göra någonting och det är nu! Alla måste hjälpa till och kom nu inte och säg att det spelar inge roll vad man, jag, vi gör i Sverige eftersom vi är så få. Sopa rent framför egen dörr innan ni angriper andra. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Vad jag gör för miljön:
Jag äger ingen bil och försöker köra så lite som möjligt när jag väl får låna en
Sorterar sopor (kan bli ännu bättre på det)
Släcker lampor (kan bli ännu bättre på det)
Diskar/tvättar alltid fulla maskiner
Stänger av datorn när jag inte använder den

Men shit vad lite jag gör, finns det verkligen inget mer jag kan göra? Det finns det garanterat!!!!!!!!!!
Jag tänker i alla fall aldrig äga en bensinbil, det är något jag har bestämt mig för. Vi måste bli av med dessa miljömonster till bilar. Nästa gång ni köper en ny bil - köp för helvete inte en bensinbil!!!!!!!!!!!!!!!! Lova!!! Och köp inte större bil än vad ni behöver, blir förbannad varje gång jag ser en sån där jäkla stadsjeep, till vilken nytta ska man glida runt i sådan? Borde fan förbjudas eller straffskattas hårt som bara den.

Vi måste gå över till ett elsamhälle i framtiden (helst nu på en gång) men det måste vara grön el - vatten,vind,sol,vågor etc. och det måste ske nu! Kommer vi hinna innan det är försent?

Som det upprepades gång på gång igår;
Don't be a part of the problem, be a part of the solution - answer the call!!!!!!!!!

Blogguppehåll

Eftersom jag har varit en sådan otrolig student det senaste året av olika anledningar så blir det härmed ett blogguppehåll tills hösten. Jag kanske kommer att skriva någongång då och då när bloggbegäret blir alldeles för stort men annars måste jag storsatsa på omtentorna. Så ha en skön, härlig, glad, underbar, fantastisk, galen sommar nu......det ska inte jag ha.