Midnattsloppet

Trots att både jag och Johan var lite småförkylda tog vi bilen ner till Göteborg för att springa midnattsloppet i lördags.
Det var lite smånervöst innan start då jag aldrig tidigare har sprungit 1 mil. Starten gick och de tre första kilometrarna gick väldigt lätt och fortsatta att göra så fram till 5 km. Vet inte om det var psykologiskt eller om det faktum att vi bara brukar träna på 5 km påverkade men jag blev ganska så trött efter det. Flåset var ganska bra men benen började kännas möra. Efter 5 km började banan också gå något mer uppför och vid 7 km kom den fruktade backen och då började det kännas rejält i benen men jag kämpade vidare. 8 km - 10 km var jag helt slut men på något sätt lyckades jag tvinga mig vidare. Avenyn upp kommer jag knappt ihåg mer än att männsikor stod och skrek att kämpa vidare och det är inte långt kvar. Lyckan av när jag såg målet och tänkte att ja, jävlar jag klarar det var en riktig kick och jag orkade till och med spurta.


Mitt mål var ju under timmen men med tanke på mängden (eller snarare brist på mängden) träning och förkylning så är jag riktigt nöjd ändå.
Nu sitter jag här dunderförkyld igen men med en väldans träningsvärk och känner mig ändå ganska stolt över 1.06.49.


Borås djurpark

Kan rekommendera Borås Djurpark om man känner för att hitta på något någon dag och bor i rimlig närhet av Borås.
det är faktiskt skoj att kolla in djuren.


Gullig apa som jag inte orkar rotera rätt

Jag fixar't

Jag har fått klagomål på bloggens usla uppdatering och serviceinriktad som jag är (yrkesskada) så får jag väl göra något åt saken.
Faktum är att jag har massor och ingenting att skriva om. Det enda jag gör är att jobba och jobbet är ingenting jag vill skriva om egentligen. Det har hänt en massa saker men det är ingenting jag känner för att skriva om här. Jag skulle kunna skriva om jobbiga gäster men känner inte att jag vill tjata om jobbet när jag väl är ledig.Jag känner för att inte göra många saker

Min standardfras har för övrigt blivit Jag fixar't (= jag ordnar det).

Jättekul fest ikväll skulle aldrig drömt om att nobba förut men vad ska jag säga. All work and no play makes Jennie a dull girl. Tur att jobbet är så roligt ändå. Vi får se ang. festen, än är den inte slut.

Angående inlägget nedan om att jag hade tråkigt när jag var ledig och vile jobba mer.
Note to myself: Be careful what you wish for.

Ett vimsigt inlägg men hur kan det annars bli om man skriver med sömnbrist?