Fullt ös

Oj, inte uppdaterat på tre veckor. det är i och för sig inte så konstigt med tanke på att det finns lite tid mellan skola,jobb och träning.
Ändå känner jag att det finns mer energi än på mycket länge. Det måste vara all träning som har den trevliga bieffekten.
Igår spelade jag match med alla mammor mot U9. Tre mål och 1 ass. blev det för min del så jag är mycket nöjd. Även fast de bara är 9 år så är det ena snabba rackare man tas mot. Jag åkte på en utvisning också för tripping (det var Johan som dömde) men den var i och för sig helt rätt dömd även om det inte var meningen. men som Martin alltid säger. Man har ansvar för sin EGEN klubba.

Träningsrapport

Här är min träning i februari. Inte så illa alls, 15 timmar och 30 min. Dock bara hockey och utförsåkning. Skulle behöva klämma in lite ren konditionsträning samt styrka också för att jag ska vara helt nöjd.



trött

Trött i huvudet, trött i kroppen trött överallt. Har tillbringat 2 timmar och 40 minuter på isen idag. Det tar på krafterna vill jag lova. Blev pizza idag tyvärr och Max igår. Visserligen gör det väl inget kaloriemässigt om man räknar in träningsmängden men kroppen blir ju inte piggare och gladare av skräpmat direkt. måste bli skärpning på matpunkten igen. Ska åka och storhandla imorgon så vi reder oss i en vecka här hemma i alla fall.

Imorgon får jag träffa lite gamla sommarlandskompisar, det ska bli grymt kul.