två tänder - två kilo

Det är jäkligt jobbigt att äta när man knappt kan gapa och sen bara tugga på ena sidan. Det här med att dra ut tänder kanske är en urbra bantningsmetod. Så går du ner ett kilo i veckan fram till sommaren - dra ut en tand, när det har läkt dra ut nästa. Fast jag har nog hellre kvar mina tänder än går ner i vikt.
Får köpa soppa och hälla i mig när jag blir hungrig.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Finns det seriöst en såndan metod? :/

Postat av: Jennie

Nej, det hoppas jag verkligen inte. Drog ju ut två visdomständer igår så jag praktiserar den ju just nu. Dock drog jag ju inte ut tänderna för att gå ner i vikt.

2008-03-12 @ 12:51:08
URL: http://khalypso.blogg.se
Postat av: Jennie

Jadu det där med tänder är ingen rolig grej. Jag har haft ont av mina visdomständer lite till och från men är för feg att dra ut dom. haha.
Men det jag ville komma till att för att gå ner i vikt kan det vara lika bra att ha dom kvar som att dra ut dom då man kan, som jag, få problem med att äta lite då och då när dom får för sig att växa lite mer eller bryta sig ut ur tandköttet eller tvinga dom andra tänderna att ge plats åt dom.

2008-03-12 @ 12:59:10
URL: http://jenniehaglund.blogg.se
Postat av: Jennie

Jennie: Usch det låter lite läskigt det där med tänderna som växer hit och dit, förstår att det kan vara knepigt att tugga. Tyckte inte det var så farligt att dra ut dem, det gick ju så himla snabbt.

2008-03-12 @ 13:14:26
URL: http://khalypso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback