Hoppet är det sista som...

Dessa menlösa varor på TV-shop?
Finns det verkligen någon som köper en kom-i-form-vibrator, kräm som påstå sig ta bort bristningar på magen och förvandla after-bebismage till before-bebis mage och allt annat jäkla bullshit som finns där.
Visst finns det grejer som fungerar, typ orbi-track (eller vad den nu heter) och alla andra träningsredskap med vilka man faktiskt måste använda sin kropp d.v.s träna. Träning leder till en mer vältränad kropp, att sitta och vibrera i soffan samtidigt som man trycker i sig en påse med ostbågar leder troligtvis inte till ett sexpack på magen.

Att smörja in magen med någon bluffkräm som kostar hundratals kronor tar säkerligen heller inte bort bristningar som ändå bleks av sig själva med tiden och som var och varannan människa ändå får dras med (mig inkluderat och jag har ändå inte burit på något barn i magen). Varför måste man se perfekt ut hela tiden? Bristningar, ärr osv visar att man har levt, gjort och varit med om saker här i världen. Varför måste de bort till vilket pris som helst?

Men jag kan ändå på något sätt förstå. Man vill ta den enkla vägen, genvägen som nästan aldrig fungerar men som man ändå vill tro så mycket på. Man kanske skäms över sin tigermage efter en graviditet så mycket att till och med en kräm från Tv-shop känns hoppfullt.
Därför kan TV-shop fortsätta att håva in sina stålar samtidigt som någon stackare sitter och vibrerar förgäves framför TV:n och undrar varför han inte alls ser ut som de på TV-shop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback