Besvikelsen

Den dubbla besvikelsen från gårdagen börjar så smått läga sig! Idag ser jag fram emot hockey i mängder.
heja Sverige! Heja Suomi (stavas det så?)

Jag har också börjat fundera på vad vi ska skicka för bidrag nästa år för att ha en chans att vinna eller ens gå vidare. Några förslag som jag och Johan har diskuterat:

* Tobbe Trollkarl iklädd svart röd cape härma olika sorters ljud (bling bla blong dididdumdadam chubbididubadada) men inte sjunga ett ord. Han kan även passa på att ta några danssteg och slänga med capen(orginellt?)

* Vi lånar in Marilyn Manson som får ha en halvsatanistisk show  och riva sidor ur bibeln eller nåt på scen (sticker ut om något)

* Vi tvingar ABBA att återuppstå, Björn och Benny får skriva en ny supervärldshit och slå Europa med häpnad. (då måste vi ju vinna för tusan)

* Zlatan får sjunga en balkanballad om sin passion till fotboll....på skånska (ja det kan nog funka, hörde idag att hela världen vet vem Zlatan är så det ska nog gå bra)

* Carola får ställa upp varje år...tills hon vinner! Den svenska melodifestivalen får således bestå av att rösta på 10 olika låtar som Carola sjunger. (varje år kommer hon ju få ytterligare några schlagerfans och någongång 2020 kanske hon vinner)

Vad skulle ni rösta på?

Kommentarer
Postat av: ellen

taack :) kan du rekomendera nån snygg sida där de finns snygga bakrunder? :)

Postat av: Maritha

Jag röstar på Tobbe Trollkarl eller Zlatan! Läsarna på Aftonbladet.se tyckte att vi redan nu skulle boka biljetter för Ronny&Ragge; det kanske vore något?

2007-05-13 @ 12:45:39
URL: http://maritha.blogg.se
Postat av: Maritha

Spelade Du möjligen in spektaklet? Lovade Andreas mamma att spela in, men det verkar ha blivit något fel på första skivan..:(

2007-05-13 @ 13:20:21
URL: http://maritha.blogg.se
Postat av: Madde

ABBA skulle naturligtvis funka.. Och gör det inte det, DÅ kan vi lägga ner skiten=)

2007-05-14 @ 14:34:41
URL: http://mintto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback