24 och mentormöte

81440-19
(bild från www.tv4.se)

Äntligen har 24 börjat igen och nu kan man än en gång följa Jack Bauers och hans kollegors jakt på terrorister. Mer spännande serie får man leta efter. Det enda man vet är att ingenting blir som man tror.
Det började helt klart intressant i måndags kväll och jag gillade skarpt samhällsvinklingen där man får en inblick i hur rädslan och våldet växer sig starkare p.g.a. av några idioter som självmordsbombade allmänna platser. Kan mycket väl bli verklighet och några nya koncentrationsläger vill vi inte se någon mer gång i världen. Historien måste lära oss någonting!



Idag har jag varit på mentormiddag på Hvillan. Väldigt trevligt med god mat och våran mentor är en vädigt intressant kvinna. Reser världen runt och håller föreläsningar och mycket, mycket annat. vet inte riktigt ännu vad mentorn ska ge oss för utbyte men vår grupp bestämde i alla fall att vi skulle luncha med henne någon dag så får vi se. Kanske får vi komma på studiebesök och få lite inblick i vad som händer under en av hennes många kliniska prövningar av epilepsimediciner - och behandlingar. Blir nog väldigt givande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback