Och där tog det slut...

Skövde IK - Troja Ljungby IF     2-3

Oj vad man är besviken just nu. Men skövde gjorde faktiskt en bra match, Troja är jäkligt bra och jag vill önska dem lycka till i fortsättningen på vägen mot allsvenskan.  Att Troja förlorar mot Enköping på hemmais samtidigt som Skövde vinner borta mot Tingsryd ser jag som en utopi. Visst det är inte över förrän det är över men som sagt den chansen är så liten att den knappt går att se i mikroskop.

Timo Hakanen blev mycket välförtjänt (lade själv en röst på honom) utsedd till årets spelare!
Han är verkligen bra, spelsinne, teknisk...ja (nästan) allt! Är nog egentligen för bra för division 1 men ;
Snälla, snälla Timo stanna i Skövde nästa säsong också!

Tack hela laget för en sådan underbart underhållande säsong som har varit! Vissa saker är minnen som inte bleknar i första taget som t.ex. alla vinster mot Mariestad, upphämtningen till 3-3 mot Borås på bortaplan och nu i kvalet 9-2 mot Enköping för att nämna några saker.  Var väl inte många som trodde i början av säsongen att det skulle gå så här bra som det ändå har gjort, att vi skulle komma före både Bois och Tranås och med så mycket poäng.

Känns lite vemodigt nu måste jag säga. Vad ska man nu göra när det inte finns någon ishockey att intressera sig för. Det är väl bara att börja längta till augusti igen då träningsmatcherna börjar dra igång igen. Innan dess är det ju ännu en silly season som skall avklaras, spännande =).

Därmed är väl mitt hockeytjat på den här bloggen slut för en lång tid framöver. Kanske uppskattas av vissa ;)

81440-22
Längtar redan tills nästa säsong......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback